Zondag 8 maart was het Internationale Vrouwendag. Een dag waar je bijna niet omheen kunt wereldwijd vonden protesten plaats, maar ook veel lezingen en workshops om de vrouwelijke kracht te benadrukken. Vrouwendag blijkt nog altijd nodig om zo de rechten van vrouwen onder de aandacht te brengen. Zo zijn er nog steeds verschillen te zien in de rechten van mannen tegenover die van vrouwen. Hieronder lees je enkele nieuwsitems rondom Internationale Vrouwendag 2020.

Wereldwijd: vrouwen en mannen die momenteel actief zijn op de arbeidsmarkt (2020)
Is Internationale Vrouwendag nog wel nodig?
Tienduizenden vragen aandacht voor vrouwenrechten op vrouwendag

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.