Global HR Leadership (ENG)

14 november 2023
Op Locatie
Organisator: Nyenrode Busisness Universiteit
Prijs: 7.950,00
Logo Nyenrode Business Universiteit

Global HR Leadership (ENG)

De wereld van HR verandert

Bedrijven in het digitale tijdperk moeten hun HR-praktijken moderniseren om de werknemerservaring te verbeteren en een echte impact te hebben op het bedrijf. De bepalende kenmerken van de economie van de 21e eeuw en de vierde industriële revolutie zijn innovatie, digitalisering, globalisering en het hoge tempo van verandering. De pandemie heeft opwindende trends versneld. Vandaag beleven we de toekomst van werk. Organisaties die er het komende decennium in zullen slagen het beste talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden en een winnende cultuur te creëren, zijn de organisaties die zullen floreren. Hiervoor moeten organisaties de HR-functie herdefiniëren. Deze 7 maanden durende leerreis dompelt deelnemers onder in de nieuwste inzichten en leidende praktijken in HR Leiderschap die de business impact zullen vergroten.

Programma overzicht

Dit high impact programma is een leerreis van 6 maanden, die 8 online modules plus een 3-daagse (verplichte) in-persoon retraite in Segovia/Spanje en een retraite in Breukelen (verplicht, maar met de keuze om deze persoonlijk of online bij te wonen) omvat. Het online traject combineert verschillende formats en opdrachten, waaronder zelfgestuurd digitaal leren, live online workshops, groepsopdrachten, virtuele leerpods, mentoring, opdrachten op de werkplek, uitwisselingen met collega’s en een persoonlijk project.

Belangrijkste programmathema’s

 • Het bedrijf klaar voor de toekomst in het digitale tijdperk
 • De toekomst van werk en de werkplek
 • Een winnende HR-strategie
 • De volgende generatie HR/Talent Management Praktijken
 • Mensencapaciteiten opbouwen met de snelheid van de business
 • Leiders van de 21e eeuw ontwikkelen
 • Menselijke betrokkenheid, cultuur en klimaat bevorderen
 • De HR-functie opnieuw uitvinden: Lean, flexibel en wendbaar
 • HR innovatie en transformatie leiden
 • AI, technologieën, mensanalyse en Big data
 • Vitaal personeel: Gezondheid, welzijn en geluk

Persoonlijk project
De 3-daagse retraite vindt plaats op de IE Business School Campus in Segovia/Spanje. De retraite in Breukelen vindt plaats op Business Universiteit Nyenrode.

Tags: global, leiderschap, Nyenrode Business Universiteit, persoonlijk leiderschap
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE