Tags: stress, vitaliteit, workshop.

Gratis online workshop stress release

We werken thuis, je partner ook, hond of kat erbij, tussendoor geef je misschien de kinderen les en maak je je zorgen om naasten die je niet mag bezoeken. ’’Het is niet te doen’, ’’het is een uitputtingsslag’, ’’het is niet normaal’, ’’de combinatie werk en privé lopen door elkaar’, ’’ik kan nergens een moment van rust vinden in mijn hectische huishouden’. Zomaar wat kreten die ik lees en hoor.

Corona zet het werkende leven flink op zijn kop. We werken aan keukentafels, aan haastig in elkaar gezette werkhoekjes in de slaapkamer, vergaderen digitaal, bewegen te weinig en snaaien teveel want de koelkast met lekkere hapjes is dichtbij.

De kinderen moeten aan het (huis)werk gezet worden of willen een spelletje doen, maar je hebt ook een deadline en straks nog een online vergadering met je collega’s. Daarbij gaat al het nieuws over corona, gezondheid en de wankelende economie.
Kortom; we zijn uit ons ritme, piekeren veel en ervaren meer stress. Een burn-out ligt op de loer.

Het is zó belangrijk om de stress en angstgevoelens te minimaliseren, want ze verzwakken je immuunsysteem en dát kun je nu echt niet gebruiken.

SELF-care biedt een oplossing. Het betekent allereerst goed voor jezelf zorgen. Niet uit egoïsme, maar omdat je pas goed voor een ander kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.
SELF-care houdt stress op afstand, beschermt je tegen het krijgen van een burn-out, stimuleert je immuunsysteem en het zorgt ervoor dat je je beter kunt focussen, dus efficiënter leeft en werkt. Ook nu in deze stressvolle periode.

Dagelijks krijg ik vragen van mensen die willen weten hoe ze dan het beste voor zichzelf en hun naasten kunnen zorgen. Wat ze zelf kunnen doen om positief te blijven in deze hectische periode. Zoveel vragen krijg ik, dat ik niet iedereen persoonlijk kan helpen. Hoe graag ik dat ook zou willen.

Daarom heb ik iets ontwikkeld; mijn gratis online workshop Stress Release. Met deze workshop wil ik zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren, door ze krachtige handvatten mee te geven.

Deze workshop is opgedeeld in drie thema’s.

  • Free your Mind
  • Fuel your Body
  • Nourish your Soul

Elk thema heeft een eigen oefening maar bij alle drie staat SELF-care centraal. Sta jij centraal! De tips en oefeningen duren slechts een paar minuten, maar hebben een groots effect.

Meedoen aan de workshop helpt je het hoofd koel te houden, te landen in je lijf en te luisteren naar je innerlijke stem. Tevens krijg je nog een bonus, afkomstig uit een van de door mij geschreven kookboeken. Je mind, body en soul zullen je daar dankbaar voor zijn.

Interesse om mee te doen? Meld je dan aan via onderstaande button. Je kunt dan vandaag gelijk aan de slag.

Aanmelden


Ik wens je heel veel plezier, inspiratie en positieve effecten.

Take SELF-care!

Tags: stress, vitaliteit, workshop.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.