Tags: , ,

Prinsjesdag 2021: Wat verandert er voor jou?

Op dinsdag 21 september is het weer Prinsjesdag. Ook als de kabinetsformatie nog niet is afgerond, worden de fiscale plannen voor het komend jaar bekendgemaakt. Zorg dat je weet wat er voor jou verandert en meld je gratis aan voor het Prinsjesdagwebinar op 23 september.

Werkend Nederland heeft een turbulent jaar achter de rug en de manier van werken is aanzienlijk verandert. Dat gaan we waarschijnlijk terugzien in de plannen die op Prinsjesdag worden bekendgemaakt. De verwachting is dan ook dat er ook het een en ander verandert voor het werk van HR- en payrollspecialisten. Zo worden er belangrijke wijzigingen verwacht met betrekking tot onder andere de thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en de vrije ruimte. 

Meld je daarom gratis aan voor het Prinsjesdagwebinar op 23 september. In een half uur praten de experts van HR- en payroll-specialist Salure je bij over alle relevante wijzigingen vanuit de Troonrede, de Miljoenennota en het Belastingplan. Je krijgt antwoord op al je vragen:

  • Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor mij?
  • Wat verandert er concreet op gebied van HR en Payroll?
  • Waar moet ik rekening mee houden in mijn HRM-pakket?

Praktische informatie

  • Wanneer: 23 september 2021
  • Hoe laat: 11:00 – 11:30 uur
  • Waar: Online
  • Kosten: Gratis

Meld je gratis aan voor het Prinsjesdagwebinar

Schrijf je gratis in zodat je precies weet hoe je je HR-processen goed inricht en van welke regelingen je gebruik kunt maken na Prinsjesdag.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE