Tags: , , ,

Top 5 artikelen van augustus

In een oogopslag vijf artikelen die wij jou aanbevelen? Lees dan snel verder. Laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

lerende organisatie tips

 

11 tips voor een lerende organisatie

Met alle snelle veranderingen in de wereld is het van belang een lerende organisatie te zijn. Lerend worden bestaat uit informeren, activeren en evalueren. Krijg per fase concrete tips!

veerkracht talent

Veerkracht – benut talent

Hoe benut je het talent in jouw organisatie optimaal? Lees over de waarde van veerkracht voor je medewerkers en je organisatie!

onboarding selectie labor redimo

Hoe krijg je en houd je de juiste mensen on board?

Hoe zorg je dat talenten voor jouw organisatie kiezen? En hoe geef je talenten in de pre- en onboardingsfase een positieve ervaring, zodat ze ook voor je willen blijven werken?

Burn-out proof: versterk jezelf. Zelf aan roer.

Burn-outproof: versterk jezelf

Hoe meer jouw aandacht gevraagd wordt, hoe alerter je moet zijn op je eigen mentale fitheid. Dat lukt wanneer je je veerkracht traint. Hoe train je dit?

kosten besparen HR tools Paul

Op 3 manieren kosten besparen met HR-tools

Komen burn-outs ook voor binnen jouw organisatie? Hier komen slimme HR-tools om de hoek kijken. Hoe kun je HR-processen en -systemen gebruiken om je werknemers van de bank en in de bureaustoel te houden?

 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE