Tags: , ,

Verbinding houden met 13 thuiskantoren

Het zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving is één van de kerntaken van iedere werkgever. En nu, in een tijd van het coronavirus en de grote impact hiervan op ieders leven, een topprioriteit. De werkomgeving is voor vele namelijk van de een op andere dag verplaatst naar hun thuis. Great Place To Work Nederland werkt sinds vorige week ook geheel digitaal en opent daarmee 13 thuiskantoren. Waar moet je als organisatie aan denken, hoe houd je verbinding met elkaar en wat voor type leiderschap past hierbij?

Goed werkgeverschap draait om het handelen op basis van vertrouwen – leiderschap dat verantwoordelijkheid durft te geven en ruimte biedt. En het vraagt om verbondenheid“ verbinding met je collega’s en samen met elkaar de schouders eronder te zetten. Dit vraagt om voldoende betekenisvolle interacties met elkaar. Nu zelfs meer in tijden van crisis waarin we minder bij elkaar in de buurt zijn. Hoe faciliteer je dat als organisatie?

 

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving