Tags: , ,

Verbinding houden met 13 thuiskantoren

Het zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving is één van de kerntaken van iedere werkgever. En nu, in een tijd van het coronavirus en de grote impact hiervan op ieders leven, een topprioriteit. De werkomgeving is voor vele namelijk van de een op andere dag verplaatst naar hun thuis. Great Place To Work Nederland werkt sinds vorige week ook geheel digitaal en opent daarmee 13 thuiskantoren. Waar moet je als organisatie aan denken, hoe houd je verbinding met elkaar en wat voor type leiderschap past hierbij?

Goed werkgeverschap draait om het handelen op basis van vertrouwen – leiderschap dat verantwoordelijkheid durft te geven en ruimte biedt. En het vraagt om verbondenheid“ verbinding met je collega’s en samen met elkaar de schouders eronder te zetten. Dit vraagt om voldoende betekenisvolle interacties met elkaar. Nu zelfs meer in tijden van crisis waarin we minder bij elkaar in de buurt zijn. Hoe faciliteer je dat als organisatie?

 

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante berichten

Management is ook een technologie

Technologie is een vorm van innovatie zou je kunnen zeggen. Technologie is de leer van de handelingen waardoor de mens de voortbrengselen van de natuur of de menselijke geest, tot…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Aanmelden!

Sidebanner HRcommunity Festival

Welk boek lees jij deze zomer?

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur