Tags: energiemanagement, veerkracht, vitaliteit, vitaliteit teams

Vitaliteit geconcretiseerd

Het versterken van de vitaliteit van medewerkers en teams is een key issue voor HR-professionals. Een vitale organisatie bestaat immers alleen als er vitale medewerkers en teams zijn. Klinkt goed, maar wat betekent dat nu concreet? In dit artikel maken we het begrip ‘vitaliteit’ concreet en vind je suggesties over het versterken van vitaliteit.

Veel bedrijven hebben op dit moment te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Als je veel werk en weinig collega’s hebt om het werk mee te doen, wordt de druk hoger en is het essentieel om de vitaliteit van je medewerkers en teams in de gaten te houden. Vitaliteit gaat enerzijds over energiemanagement en anderzijds over veerkracht. Dat geldt voor individuele medewerkers én voor teams. Individuele vitaliteit Energiemanagement Een belangrijk onderdeel van de vitaliteit van een medewerker is het energiemanagement. Dit gaat niet over hoeveel energie je hebt, maar over hoe je die energie besteedt. Let goed op, want sommige…
Tags: energiemanagement, veerkracht, vitaliteit, vitaliteit teams
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.