Tags: , , ,

3-Stappenplan voor duurzamere inzetbaarheid

Beluister de Podcast van:
Bekijk de video van:


De leeftijd waarop de gemiddelde werknemer met pensioen gaat ligt momenteel boven de 65 jaar. Aan het begin van deze eeuw had in de leeftijdsgroep 55 tot 65 jaar slechts 38% van de mensen een baan. De rest was niet meer actief in het arbeidsproces.

Op dit moment is de situatie echter omgekeerd. Van de groep 55 tot 65 jaar is nu nog ruim 2/3 van de mensen aan het werk. Van de mannen in deze leeftijdscategorie werkt nu zelfs nog 78%.

Het steeds langer doorwerken heeft een vervelende kant. Steeds meer oudere werknemers kunnen op een of andere manier niet meer meekomen of houden het niet meer vol. En dat heeft uitval tot gevolg, verminderde productiviteit, motivatieproblemen en werknemers die hun tijd gaan uitzitten.

De sleutel tot duurzame inzetbaarheid

Uitval, verminderde productiviteit, vertrekregelingen en regelingen voor vervroegde pensionering. Bijna altijd draaien werkgevers op voor deze kosten. Werkgevers zijn er in toenemende mate voor verantwoordelijk dat werknemers in goede gezondheid en op een productieve manier de pensioendatum halen. Maar hoe doe je dat?

In deze whitepaper een concreet 3-stappenplan waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van pensioenadvies en pensioencoaching.

Bekijk het document

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)

3-Stappenplan voor duurzamere inzetbaarheid

Tags: , , ,
Solliciteer

Ook Interessante Documenten

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Community Leden

[ultimatemember form_id="59410"]

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

[ultimatemember form_id=”528″]

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Menu