Tags: , , ,

3-Stappenplan voor duurzamere inzetbaarheid

Hoe zorg je dat werknemers in goede gezondheid en op een productieve manier de pensioendatum halen. In deze whitepaper een concreet 3-stappenplan

De leeftijd waarop de gemiddelde werknemer met pensioen gaat ligt momenteel boven de 65 jaar. Aan het begin van deze eeuw had in de leeftijdsgroep 55 tot 65 jaar slechts 38% van de mensen een baan. De rest was niet meer actief in het arbeidsproces.

Op dit moment is de situatie echter omgekeerd. Van de groep 55 tot 65 jaar is nu nog ruim 2/3 van de mensen aan het werk. Van de mannen in deze leeftijdscategorie werkt nu zelfs nog 78%.

Het steeds langer doorwerken heeft een vervelende kant. Steeds meer oudere werknemers kunnen op een of andere manier niet meer meekomen of houden het niet meer vol. En dat heeft uitval tot gevolg, verminderde productiviteit, motivatieproblemen en werknemers die hun tijd gaan uitzitten.

De sleutel tot duurzame inzetbaarheid

Uitval, verminderde productiviteit, vertrekregelingen en regelingen voor vervroegde pensionering. Bijna altijd draaien werkgevers op voor deze kosten. Werkgevers zijn er in toenemende mate voor verantwoordelijk dat werknemers in goede gezondheid en op een productieve manier de pensioendatum halen. Maar hoe doe je dat?

In deze whitepaper een concreet 3-stappenplan waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van pensioenadvies en pensioencoaching.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE