Tags: , , , ,

Digitalisering in de zorg en de betekenis voor HR

Welke rol speelt digitalisering binnen de zorg en hoe kan HR hierin ondersteuning bieden? Vier ervaringsdeskundigen gaan het gesprek aan.

Digitalisering in de zorg stuit makkelijk op protesten. Zo is een terugkerend bezwaar dat de persoonlijke aandacht uit het zicht raakt naarmate de werkplek digitaler wordt. Jammer, zeggen HR-directeuren, want digitalisering kan het werk zoveel eenvoudiger en efficiënter maken als je het goed aanpakt.

In de whitepaper van OAZ en HRcommunity delen HR-directeuren hun ervaringen met digitalisering in de zorg. Ook kijken ze wat digitalisering voor HR zélf kan betekenen. Ook al zal de behoefte aan fysiek contact blijven, er zijn genoeg momenten waarop die noodzaak er niet is en mensen hun zaken zelf online kunnen regelen. Digitalisering kan organisaties bovendien een schat aan informatie opleveren, denk aan cijfers over uitval, piekmomenten of doorstroom.

Lees hier de whitepaper “Digitalisering in de zorg en de betekenis voor HR” van OAZ en HRcommunity. Vul onderstaand formulier in om de download link te ontvangen.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE