Tags: , , , ,

Effectiever werken door digitale innovatie

Het inzetten van digitale innovatie in je administratieve personeelsprocessen is een interessante manier om kosten te besparen en je medewerkers blij te houden. Verandering gaat vaak gepaard met wat weerstand, maar met de juiste aanpak valt hier een grote winst te behalen.

Onnodige administratieve rompslomp

Wanneer nieuwe medewerkers in dienst treden binnen je organisatie, zitten hier flink wat administratieve handelingen aan vast. Naast het registreren van de persoonsgegevens en verzorgen van een passend welkom, is het voor HR belangrijk om de juiste administratieve gegevens te verzamelen. Hiermee kan onder andere aanspraak gemaakt worden op loonkostenvoordelen, ook zijn deze gegevens belangrijk bij het aanvragen van verschillende opleidingssubsidies.

Personeelsgegevens centraal

Digitale innovatie kan hier een uitkomst bieden. Door je personeelsgegevens centraal in één systeem op te slaan, is het eenvoudiger terug te vinden en op te roepen wanneer een aanvraag van bijvoorbeeld een subsidie of verantwoording aan de orde is. Een dergelijk slim proces bespaart niet enkel moeite, maar ook tijd en daarmee is het financieel aantrekkelijk.

De voordelen van één systeem

Graag zetten we de voordelen van een gestroomlijnd systeem voor je op een rij.

 • Effectief
  Daar waar vroeger de contracten, diploma’s, verslagen en personeelsgegevens van een medewerker allemaal in verschillende mappen opgeslagen zaten, ben je met een druk op de knop klaar.
 • Overzichtelijk
  Met alle gegevens in één systeem kunnen goede afspraken gemaakt worden over wie waarmee bezig is. Geschiedenis is terug te vinden, het is altijd duidelijk wat waar is gebleven.
 • Gemakkelijk
  Wanneer een nieuwe medewerker in dienst treed, moet hij/zij vaak in veel verschillende portals gegevens achterlaten. De diverse inlogcodes en de herhaling van zetten wekt ergernis bij de nieuwe medewerkers die je graag blij zou houden. In een geavanceerd systeem wordt alles aan elkaar gekoppeld en bied je een overzichtelijk systeem aan je medewerkers.
 • Volledig
  Bij het verzamelen van de gegevens van je medewerkers, komt het vaak voor dat je nog wat documenten mist. Je slimme systeem registreert dit en kan je medewerker automatisch herinneren aan de ontbrekende gegevens.

De financiële voordelen bij instroom en het gemak voor je medewerkers die dergelijke digitale innovatie biedt, zal je HR afdeling in werkdruk een enorme verlichting bieden. Tijdswinst die bijvoorbeeld gestoken kan worden in persoonlijke aandacht.

Lees meer over de voordelen bij instroom. Download de whitepaper Instroom door onderstaand formulier in te vullen.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tags: , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE