Tags: Crystal Clarity, duurzame inzetbaarheid, meet-up, wellbeing, whitepaper

Whitepaper: De hartslag van de organisatie

Een organisatie bestaat uit een verzameling individuen. Ieder individu is uniek en heeft zijn of haar eigen hartslag. En dat vraagt inzicht, goede begeleiding en maatwerk. Founder van Crystal Clarity, Sander Gremmen nam op een interactieve manier de deelnemers van deze Meet-up mee in zijn verhaal. 

Een organisatie bestaat uit een verzameling individuen. Ieder individu is uniek en heeft zijn of haar eigen hartslag. Dat bedoelen we in deze figuurlijk, in de zin dat iedereen anders is, maar ook letterlijk. Waar de één stress ervaart van bijv. een lastig gesprek met een collega of het combineren van werk en thuis, is het voor de ander geen punt en liggen de triggers elders. Misschien wel een van de belangrijkste taken van HR is om voor alle individuen in een organisatie een omgeving te bieden waar mensen vitaal en duurzaam kunnen werken… En dat vraagt inzicht, goede begeleiding en maatwerk. Onze samenwerkingspartner Crystal Clarity heeft deze expertise. Founder Sander Gremmen nam op een interactieve manier de deelnemers van deze Summit mee in zijn verhaal.

Download de whitepaper

Van deze Summit is een whitepaper ontwikkeld. Je kunt deze nu downloaden via onderstaand formulier.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: Crystal Clarity, duurzame inzetbaarheid, meet-up, wellbeing, whitepaper
Ook Interessante Document
Uit De Thema Duurzame Inzetbaarheid

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.