Crystal Clarity helpt leiders, werknemers en teams om hun welzijn en productiviteit te verbeteren met behulp van technologie en coaching.

Crystal Clarity - Verhoogt welzijn en productiviteit
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools, Advies & Consultancy
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2018
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Engels
Fase Onderneming: Start-up
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Engels

Crystal Clarity – Verhoogt welzijn en productiviteit

Crystal Clarity helpt leiders, werknemers en teams om hun welzijn en productiviteit te verbeteren met behulp van technologie en coaching. Het doel is ervoor te zorgen dat hun klanten meer energie hebben voor duurzame topprestaties en kostbare momenten met hun dierbaren.

De technologie van Crystal Clarity zal de behulpzame en niet-behulpzame patronen die je gedurende de dag vertoont benadrukken, inzicht geven in wat invloed heeft op je gezondheid en welzijn. Hierbij maken ze gebruik van gegevens die de kwaliteit van slaap, dagelijkse herstel, stress en beweging aantonen. Het biedt ook inzicht in je mentale welzijn en de niveaus van je executieve hersenprestaties, wat belangrijk is voor leiderschap en productiviteit.

Technologie biedt voortdurende feedback. Dagelijkse herinneringen helpen bij het creëren van duurzame gedragsveranderingen. De coaching van Crystal Clarity is geen eenmalige gebeurtenis, zoals een vitaliteitsworkshop, maar een continu leerproces. De coaches van Crystal Clarity zullen je ondersteunen in dit proces door de gegevens te verduidelijken en zinvolle feedback te geven voor betere resultaten.

Contactgegevens

Crystal Clarity
Artikel

Van welldoing naar wellbeing: Context en persoonlijke benadering maakt beleid effectief

De functie van de wellbeing manager is volop in ontwikkeling. Bij Crystal Clarity krijgen ze door middel van data nuttige inzichten voor de verdere ontwikkeling van het vak. Maar hoe zien de wellbeing managers zelf hun vak veranderen? Een rondetafelgesprek met zeven wellbeing managers en Sander Gremmen van Crystal Clarity…
Crystal Claritysummitverslag
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: mentale gezondheid, Productiviteit, vitaliteit, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.