Echte waardecreatie begint met tevreden werknemers. Gelukkige medewerkers = gelukkige klanten = meer waarde.

logo Proof agency
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Wereld
Fase Onderneming: Volwassen
Opgericht in: 2001
Herkomst: Nederland
Partner van HRCommunity: Nee

De enthousiaste professionals van PROOF werken al sinds 2001 aan employee alignment en employer branding. Wat ons echt drijft, simpel gezegd, is medewerkers gelukkig maken. Ons doel is ervoor te zorgen dat medewerkers en managers geluk vinden in hun werk. Wat is geluk? Het is weten, willen en kunnen veranderen wat beter kan.

Pragmatisch

PROOF is pragmatisch. Wat we doen moet impact hebben en meetbare resultaten opleveren. Onze aanpak overstijgt de disciplines Communicatie en HR en vereist telkens weer maatwerk. De communicatiestrategieën en creatieve concepten die we bedenken en implementeren zorgen ervoor dat iedereen de organisatiedoelen omarmt en eraan werkt. Dat iedereen zijn organisatie duurzaam succesvol maakt, zodat het klanten en nieuwe medewerkers blijft aanspreken. Dat iedereen zich intrinsiek gemotiveerd voelt om te groeien en zichzelf en de organisatie beter, sterker en bekwamer te maken en zo klaar is om door te stoten en kansen te grijpen, waarbij het management zijn volledige en cruciale rol speelt.

Wat PROOF scherp houdt – vandaag en al meer dan 20 jaar – is alles wat er gaande is. Er is nog zoveel te doen. Nog zoveel te veranderen. Bijna alles in onze wereld kan duurzamer, eerlijker, constructiever en gewoon beter. De professionals van PROOF dragen bij aan deze verandering door te helpen gelukkige medewerkers te creëren. Want gelukkige medewerkers zorgen voor verandering.

Waardecreatie

Echte waardecreatie begint met tevreden werknemers. Gelukkige medewerkers = gelukkige klanten = meer waarde. PROOF creëert aantrekkelijke werknemerservaringen die geluk stimuleren en mensen verenigen achter de doelstellingen van de organisatie. We bouwen sterke employer brands om een onderscheidende reputatie op te bouwen en de strijd om talent te winnen.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE