PurpleHRM levert krachtige BI-tools die organisaties helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen en strategisch te anticiperen op te verwachten ontwikkelingen.

Logo PurpleHRM
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Partner van HRcommunity: Ja
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

PurpleHRM – verbindt heden en toekomst

PurpleHRM levert toonaangevende, onmisbare oplossingen voor middelgrote en grote organisaties, die zich bewust zijn van de strategische waarde van HR en gericht stappen willen zetten op dit gebied.

Organisaties beschikken over systemen waarin een schat aan HR-informatie besloten ligt. PurpleHRM levert gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee organisaties grote en complexe hoeveelheden informatie uit deze systemen eenvoudig inzichtelijk kunnen maken. Zo helpen we ze te sturen op basis van harde, actuele en accurate cijfers. Op die manier zorgen wij dat elke organisatie de strategische waarde van HR beter kan benutten.

Contactgegevens

PurpleHRM
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: Analytics, informatie, inzicht
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema HR-technologie & Data

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.