TechWolf's Skills Intelligence Platform biedt bedrijven een snelle weg naar een op vaardigheden gebaseerd talentmodel.

logo TechWolf
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2018
Partner van HRCommunity: Ja

De bedrijfsprioriteiten van vandaag zijn duidelijk: succesvol navigeren op de golven van verandering. Om te slagen heb je de juiste mensen nodig, met de juiste vaardigheden, in de juiste positie op het juiste moment. TechWolf monitort automatisch de vaardigheden van uw werknemers op basis van HR-informatie en de digitale voetafdruk die ze op de werkvloer creëren. Ontdek welke vaardigheden al aanwezig zijn, anticipeer op de vraag naar toekomstige vaardigheden en identificeer efficiënte paden voor bijscholing, omscholing en aanwerving.

TechWolf’s Skills Intelligence Platform biedt bedrijven een snelle weg naar een op vaardigheden gebaseerd talentmodel. Met behulp van onze AI-technologie krijgen organisaties direct een overzicht van vaardigheden en vaardigheidstekorten in hun personeelsbestand.

Skills-Based Organisaties (SBO) hebben betrouwbare informatie nodig over de evoluerende competenties van mensen. Het handmatig verzamelen en bijhouden van vaardigheidsgegevens is een strijd voor de meeste HR-afdelingen, en de resultaten zijn vaak gefragmenteerd en snel verouderd.

Met TechWolf krijgen bedrijven een automatisch en up-to-date overzicht van de vaardigheden van hun mensen in minder dan acht weken.

De AI-technologie van TechWolf komt uit de computerlaboratoria van de Universiteit van Cambridge en wordt voortdurend bijgewerkt met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Natural Language Processing.

Onze Skill Engine™ extraheert, interpreteert, contextualiseert en vergelijkt vaardigheden en banen uit ongestructureerde gegevens – waardoor onze AI verklaarbaar en onbevooroordeeld is.

Als API-first technologie is TechWolf gebouwd om verbinding te maken met alle tools van een organisatie, waardoor het HR-ecosysteem van vaardigheden wordt voorzien. Ongeacht de opzet past onze technologie zich aan de manier van werken van de werknemer aan – zonder een extra interface toe te voegen.

 

TechWolf
Hoe zet je een skills-ecosysteem op?
Document

Hoe het slim beheren van skills jouw bedrijf naar een ander niveau tilt

Skills zijn geëvolueerd van een handvol basisvaardigheden die binnen kleine gemeenschappen werden gebruikt, naar een complexe en onderling verbonden wereldwijde markt van skills. Leer in de gids van Techwolf hoe je hier gebruik van maakt en een succesvolle skills-ecosysteem opzet in jouw organisatie.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE