The School of Life verzorgt talks, workshops en meerjarige programma's om organisaties te helpen klaarstomen voor de werkvloer van morgen.

The School of Life
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2014
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Bij The School of Life weten we wat de werkvloer van morgen echt nodig heeft. Niet een hogere mate van intelligentie, maar een hogere mate van EQ is waar organisaties het verschil mee maken. Een team met meer zelfinzicht en werknemersgeluk zorgt voor meer betrokkenheid en betere prestaties.

Bij de School of Life gebruiken we inzichten uit filosofie, psychologie en organisatiewetenschappen om zo heldere programma’s uit te werken voor organisaties.

The School of Life verzorgt talks, workshops en meerjarige programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, teamontwikkeling en organisatiecultuur.

Ontwikkeling van binnenuit, voor jezelf én je organisatie

Betekenisvolle relaties aangaan en voldoening vinden. Je talenten inzetten voor een betere wereld. Je leert het niet vanzelf. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou of je organisatie.

Op afstand aan de slag met jezelf of je team

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of werken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Leer bijvoorbeeld over de levenslessen die grote schrijvers halen uit hun favoriete meesterwerk uit de literatuur of volg met andere gedreven HR-professionals een workshop over welzijn op de werkvloer.

Flagship Store en koffiebar

De Flagship Store van The School of Life is de plek waar je geprikkeld wordt om nieuwe inzichten te ontdekken over jezelf, elkaar en de wereld om je heen. Voer hier een persoonlijk gesprek en drink een met aandacht bereide specialty coffee. Of lees onze nieuwste publicaties onder het genot van een verrassend, seizoensgebonden gerecht. Een perfect moment om je leven weer eens goed onder de loep te nemen.

 

Contactgegevens

E-mail: [email protected]
Telefoon: 020 22 000 80

Contactperso(o)n(en):

Maaike Groen
The School of Life
Kalender

Persoonlijk leiderschap

Amsterdam
Meerdere data
2.950,00
The school of life
Korting voor leden!
Leer hoe je richting geeft aan je carrière, bepaal jouw ideale werk-privé-balans en ontdek wat je soms belemmert in het maken van keuzes. Na dit leiderschapsprogramma ken jij jouw talenten en weet je welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken.
leiderschaplerenontwikkeling

Persoonlijk leiderschap

opleiding / leergang
2.950,00
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: leiderschap, organisatiecultuur, Werkgeluk
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.