Tags: hybride werken

Word een hybride werken expert | SkillsTown

Word een hybride werken expert | SkillsTown

Organisator: Skillstown
StartdatumTijdspecificatieEinddatumPrijsInfo

Locatie:

Inhoud

Sinds de pandemie is onze manier van werken compleet veranderd. Hybride samenwerken is het nieuwe normaal. Maar hoe geef je hier praktisch invulling aan binnen je organisatie? Wat doe je fysiek en wat doe je digitaal en hoe zorg je voor hybride combinaties die écht werken?

De blended opleiding ’’Word een hybride werken expert’ leert je hoe je dit praktisch aanpakt voor je eigen organisatie. Je start met een zelfscan om de gevolgen van hybride werken zelf te ervaren en wat dit vraagt van je collega’s. In twee e-learnings krijg je tips over verschillende manieren van samenwerken en hoe je dit praktisch kunt ondersteunen met de mogelijkheden die Microsoft Teams hiervoor biedt.

In een webinar en twee podcasts over hybride werken en vergaderen krijg je allerhande tips en tools aangereikt om hybride werken voor je eigen organisatie vorm te geven. In de afsluitende praktijkbijeenkomst kun je vervolgens al de vragen die je nog hebt aan een expert voorleggen en van gedachten wisselen met de andere deelnemers aan de opleiding.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Ken je de ins en outs van hybride werken en wat dit betekent voor jouw organisatie
  • Heb je praktische tools om hybride werken in te vullen binnen jouw organisatie
  • Ervaar je meer zekerheid in je rol als expert en kun je advies geven aan je collega’s over het organiseren van hybride werken

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Blok 1: Het Nieuwe Werken (zelfscan)
  • Blok 2: Werken in teams, Word een Microsoft Teams ninja (e-learning)
  • Blok 3: Hybride (samen)werken en hybride vergaderen (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is gericht op operationeel-tactische medewerkers van afdelingen HR en facility, office-managers en afdelingshoofden. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags: hybride werken
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.