Word een hybride werken expert | SkillsTown

Organisator: Skillstown
Prijs: € 998,25 incl. BTW

Sinds de pandemie is onze manier van werken compleet veranderd. Hybride samenwerken is het nieuwe normaal. Maar hoe geef je hier praktisch invulling aan binnen je organisatie? Wat doe je fysiek en wat doe je digitaal en hoe zorg je voor hybride combinaties die écht werken?

De blended opleiding ’’Word een hybride werken expert’ leert je hoe je dit praktisch aanpakt voor je eigen organisatie. Je start met een zelfscan om de gevolgen van hybride werken zelf te ervaren en wat dit vraagt van je collega’s. In twee e-learnings krijg je tips over verschillende manieren van samenwerken en hoe je dit praktisch kunt ondersteunen met de mogelijkheden die Microsoft Teams hiervoor biedt.

In een webinar en twee podcasts over hybride werken en vergaderen krijg je allerhande tips en tools aangereikt om hybride werken voor je eigen organisatie vorm te geven. In de afsluitende praktijkbijeenkomst kun je vervolgens al de vragen die je nog hebt aan een expert voorleggen en van gedachten wisselen met de andere deelnemers aan de opleiding.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Ken je de ins en outs van hybride werken en wat dit betekent voor jouw organisatie
  • Heb je praktische tools om hybride werken in te vullen binnen jouw organisatie
  • Ervaar je meer zekerheid in je rol als expert en kun je advies geven aan je collega’s over het organiseren van hybride werken

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Blok 1: Het Nieuwe Werken (zelfscan)
  • Blok 2: Werken in teams, Word een Microsoft Teams ninja (e-learning)
  • Blok 3: Hybride (samen)werken en hybride vergaderen (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is gericht op operationeel-tactische medewerkers van afdelingen HR en facility, office-managers en afdelingshoofden. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags:

Ook Interessante Activiteiten

Festival voor Modern Werkenden

Modern werken is een feestje! Op 11 mei 2022 vieren we De Dag van de Modern Werkenden. Hoe? Door je te verrassen met bakken vol ideeën en inzichten waarmee je…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Talentfirst - sidebar

Kijk terug

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu