Tags: , ,

8 lessen over het bouwen van een organisatie waar mensen graag voor werken

Wat gebeurt er als een bedrijf minder controleert en meer vertrouwt? Patty McCord, voormalig Chief Talent Officer bij Netflix, deelt de belangrijkste inzichten die haar ertoe brachten het handboek uit het raam te gooien.

De meeste bedrijven hanteren een reeks beleidsregels: verplichte vakantiedagen, reisrichtlijnen, standaard werkuren, jaardoelen. Maar wat gebeurt er als een bedrijf minder controle zoekt en meer vertrouwt? Patty McCord, de voormalige chief talent officer bij Netflix, deelt de belangrijkste inzichten die haar ertoe brachten het handboek uit het raam te gooien.

The Way We Work is een originele TED-videoserie waarin leiders en denkers praktische wijsheid en inzicht bieden in hoe we ons kunnen aanpassen en gedijen te midden van veranderende werkplekconventies.

Bekijk de video van: TED

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Bronvermelding: https://go.ted.com/thewaywework

Tags: , ,
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE