De afgelopen maanden heeft de redactie van de HRtop100 het land doorkruist om HR-directeuren te interviewen. Vandaag begint de stemmaand voor de publieksprijs, én zijn de finalisten voor de felbegeerde vakjuryprijs bekend. En de finalisten zijn….

We kregen ook dit weer inspirerende en bijzondere inzendingen van HR-directeuren binnen. Zoals altijd was het voor de jury geen gemakkelijke taak om tot de shortlist van 10 HR-directeuren te komen. Maar met wat bloed, zweet en tranen, is het ze uiteindelijk toch gelukt.

En zonder verdere omhaal, de finalisten in willekeurige volgorde:

Wil je stemmen op jouw favoriete visie? Ga naar www.hrtop100.nl en breng je stem uit!

 

STEM_HRTOP100_KLEIN.jpg

 

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.