Tags: , , , ,

De covid-19 Pulse survey

Veel bedrijven zijn op zoek naar de juiste modus in deze tijd van crisis. Wat zijn nu de juiste stappen om te nemen en is de timing hierin wel goed? Regeer je uit angst, of regeer je vooruit met veel tijd en aandacht voor je medewerkers?

Juist nu is het belangrijk om te luisteren naar je medewerkers en daarvoor ontwikkelde Integron, in co-creatie, een speciale COVID-19 survey voor NEN. De COVID-19 Pulse Survey is ook voor jouw organisatie beschikbaar. Binnen een week live, snel resultaat en snel acteren. Hoe gaat het met jouw medewerkers?

 

 

Juist nu kunnen wij als NEN het verschil maken naar onze medewerkers. Het inzicht van nu helpt ons om de wereld van morgen (nog) beter in te vullen. – Rik van Terwisga, CEO van NEN


Lees meer & ga naar de survey

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving