Tags: coronacrisis, Coronavirus, integron, onderzoek, survey

De covid-19 Pulse survey

Veel bedrijven zijn op zoek naar de juiste modus in deze tijd van crisis. Wat zijn nu de juiste stappen om te nemen en is de timing hierin wel goed? Regeer je uit angst, of regeer je vooruit met veel tijd en aandacht voor je medewerkers?

Juist nu is het belangrijk om te luisteren naar je medewerkers en daarvoor ontwikkelde Integron, in co-creatie, een speciale COVID-19 survey voor NEN. De COVID-19 Pulse Survey is ook voor jouw organisatie beschikbaar. Binnen een week live, snel resultaat en snel acteren. Hoe gaat het met jouw medewerkers?

 

 

Juist nu kunnen wij als NEN het verschil maken naar onze medewerkers. Het inzicht van nu helpt ons om de wereld van morgen (nog) beter in te vullen. – Rik van Terwisga, CEO van NEN


Lees meer & ga naar de survey

Tags: coronacrisis, Coronavirus, integron, onderzoek, survey
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.