Tags: event, HRtop100, HRtop100 2024, winnaars

De winnaars van de HRtop100 2024 zijn bekend!

Op 28 maart vond alweer de 11e editie van de HRtop100 2024 plaats. Deze editie was wederom een enorm succes! Lees hier wie er met de felbegeerde prijzen naar huis ging.

Bij AFAS in Leusden kwam de crème de la crème van de HR top bij elkaar om samen met hun team te genieten van een afwisselend programma. Natuurlijk stonden de prijzen centraal, maar er werd ook heerlijk gegeten, genetwerkt en er was voldoende inhoud en plezier. Zo werden alle deelnemers ontvangen door onze HR verslaggever Roel Maalderink. Hij is voor ons de archieven ingedoken en deed live verslag op de HRtop100 om de belangrijkste thema’s in HR van dit jaar te bespreken. We zijn aan de slag gegaan met ChatGPT en uiteraard hebben we alle winnaars bekendgemaakt en in het zonnetje gezet.

De winnaars

Na een maandenlange campagne zijn de winnaars van dit jaar dan eindelijk bekend! Zojuist kondigde de vakjury aan dat Esmé Valk (Schiphol Group) de winnaar is van de Vakjuryprijs. De runner-up van de Vakjuryprijs is Dionyse Vijgen (InfraMobility en Munckhof). De jury roemde/noemde Dionyse Vijgen van InfraMobility en Munckhof, en ziet in Esmé Valk een HR-leider waar de HR community een voorbeeld aan kan nemen.

De Categorieprijzen gingen dit jaar naar:

  • Dionyse Vijgen van InfraMobility en Munckhof voor de categorie Data-driven HRM
  • Ingrid Kanger van Gasunie voor de categorie Future Ready Workforce
  • Julien Pluijmen van Brocacef voor de categorie Empowering Human Resources
  • Nadine Beister van Achmea voor de categorie Sustainability

P.S. meer weten over de HRtop100? Neem contact op met onze redactie via [email protected].

Tags: event, HRtop100, HRtop100 2024, winnaars
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE