Tags: , , ,

Doe je mee aan het HR Trendonderzoek 2023?

AFAS, Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2023. Deze 15e editie van het onderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten binnen HRM- en salarisgebied.

Dit jaar is het HR Trendonderzoek opgesplitst in twee delen, namelijk De functie van HR en De waardering & beloning van de HR professional. Deze enquête betreft het eerste gedeelte. Met jouw deelname doe je jezelf en jouw collega’s een groot plezier. Je krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen binnen HR. Het onderzoek gaat in op vragen als:

  • Wat zijn voor jouw organisatie de HR-beleidsthema’s voor het aankomende jaar?
  • Hoe ervaar jij als HR-professional de hectiek op de arbeidsmarkt?
  • Wat zijn de gevolgen van automatisering en robotisering voor medewerkers en organisatie?
  • Welke competenties zijn belangrijk voor (toekomstige) medewerkers om future-proof te zijn?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de ervaren onderzoekers van Berenschot en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software. Het onderzoek wordt verspreid onder 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied.

Doe je mee met het onderzoek?

Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 24 maart 2023 de vragenlijst volledig invult. Het invullen van deze online-enquête duurt ongeveer 20 minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd tijdens het HR Trendcongres op 30 mei in het AFAS Theater.

Dynamisch dashboard & rapportage

Je ontvangt de resultaten van het onderzoek als pdf-rapport nadat het onderzoek volledig is afgerond. We willen de resultaten ook via een dynamisch dashboard beschikbaar stellen waarmee je zelf kan inzoomen op de resultaten en jouw antwoorden kan benchmarken met andere HR-professionals. Aan het einde van de enquête kan je aangeven of je daarvan gebruik wil maken.

Win tickets voor 14 het theaterspektakel

Onder de deelnemers van het HR Trendonderzoek verloten wij 5×2 tickets voor 14 het theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff in het AFAS Theater in Leusden.

Wil je meer weten over het HR Trendonderzoek? Lees hier alles over het onderzoek of bekijk rapportages van voorgaande edities.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE