Tags: coronacrisis, Fit, video, Welly

Keep moving tijdens de crisis

We zitten allemaal veel voor de computer en nog eens extra nu door alle meetings die ook digitaal plaats vinden. Genoeg blijven bewegen is dus van cruciaal belang en vooral gedurende de dag. Wist jij dat 10 minuten bewegen je stress niveau tot wel 40% kan verlagen?

Dus hierbij een korte workout van Welly trainers Bianca en Tjendo! Even een 10 minuten break en mocht je zo je best doen dat je echt gaat zweten, no worries je hebt vast een douche thuis. Zet ’’m op!

https://www.youtube.com/watch?v=_YAVfAMYPB8&feature=youtu.be

Geïnteresseerd in de personal wellbeing app & coaching voor jouw organisatie? Welly heeft nu een speciaal WellyCares 3 maanden programma beschikbaar tegen kostprijs! Check het hier.

Hang in there!
Stress less & Be well

Tags: coronacrisis, Fit, video, Welly
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE