Meet-up: Trigger Your Brain!

» Blogs, Nieuws

»

Meet-up: Trigger Your Brain!

Samen met Be More You organiseert HRcommunity op 21 september de eerste meet-up voor members. Hoe kun je gedrag nu blijvend veranderen? Wat is daarvoor nodig? Deze meet-up staat geheel in het teken van je brein.

Benieuwd naar de echte oorzaak achter ineffectief gedrag? We ervaren vooral de effecten ervan: stress, vermoeidheid en onzekerheid. Wil je dit blijvend veranderen, dan moet je bij de bron zijn: je brein.

Door onder andere je hersenactiviteit te meten, laten we je tijdens deze meet-up zien op welke manier je in staat bent om het natuurlijk leervermogen van je brein gericht in te zetten. En hoe je daardoor je professionele effectiviteit en persoonlijk geluk vergroot. Zo worden onderbewuste reflexen zichtbaar én krijg jede input die cruciaal is om gedrag te veranderen!

Als member van HRcommunity kan jij (en collega’s!) bij deze meet-up aanwezig zijn. Alles weten over ons membership? Kijk dan hier. Wil je eerst even oriënteren of het membership iets voor jou is? Tot een week na de eerste meet-up kun je nog kosteloos annuleren. We zien jullie heel graag op 21 september!

Ook Interessante Blogs

Even inklokken alsjeblieft

Als ik nadenk over wat ik belangrijk vind in mijn werk, staat vertrouwen bovenaan. Vertrouwen is de basis voor een prettige werkomgeving. Zonder vertrouwen is er controle over wat, hoe,…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu