Tags: ,

Performance Management

Op (social) media is Performance Management is al menigmaal “dood verklaard”. Het is te instrumenteel, niet motiverend of sturend en het “echte gesprek” ontbreekt.

Wat u moet weten over de toekomst van performance management.

Op (social) media is Performance Management is al menigmaal “dood verklaard”. Het is te instrumenteel, niet motiverend of sturend en het “echte gesprek” ontbreekt. Er is inderdaad veel mis met hoe we de prestaties en ontwikkeling van medewerkers managen en onderzoek bevestigt1 het gevoel dat niemand echt tevreden is met de huidige gang van zaken. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Welke kant moeten we op en zijn er al ervaringen met ‘hoe het anders kan’. Deze white paper deelt de laatste inzichten vanuit de Nederlandse praktijk en neemt u mee naar de toekomst van Performance Management.

Download de whitepaper door Focus Orange Advisory

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE