Het HR5 team werkt met enthousiasme graag met je samen aan al jouw personeelsvraagstukken.

logo HR5 People first
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy, Juridisch & Advocatuur
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

HR5 – een mensgericht ecosysteem

HR5 is een People First company. Bij HR5 geloven ze dat mensen die functioneren in hun natuurlijke kracht, gelukkig, passievol en betekenisvol werken. Tevreden werknemers kennen minder verzuim, meer innovatie, en een beter resultaat. Door werknemers die werken met passie krijg je meer tevreden klanten.

Bij HR5 geloven ze dan ook dat een mensgericht ecosysteem de nieuwe standaard moet worden in organisaties om zo het verschil te maken voor werkgevers, werknemers en de samenleving.

Vanuit deze visie werkt het enthousiaste HR5 team graag met je samen voor al je personeelsvraagstukken.

Persoonlijk, dienstbaar en energiek.

Ondersteuning is voor ons het delen van kennis. Maar nog belangrijker, ondersteuning is helpen wanneer dat nodig is. Het energieke team van de HR5 helpdesk staat altijd persoonlijk voor je klaar voor vragen.

Diensten

Salarisverwerking; HR5 verzorgt je volledige salarisverwerking. Verlonen wordt eenvoudig door het online salaris- en HRM-pakket. HR5 regelt salarisstroken, loonjournaalposten, belastingaangiftes en jaaropgaves.

Personeelsadministratie; HR5 verzorgt jouw administratie op het gebied van WIA uitkeringen, UWV vragen, verzekeraars, pensioen aan- en afmeldingen.

HRM-advies; HR5 helpt je medewerkers te laten groeien door hun talenten te ontwikkelen. Want als medewerkers hun talenten ontwikkelen, gebruiken ze die om optimaal te presenteren voor jouw bedrijf of organisatie.

Arbo en verzuim; HR5 is er trots op een gecertificeerde arbodienst te zijn. Ze zetten hun kennis en ervaring in om jou te helpen je medewerkers gezond te houden en verzuim te beperken. Daarvoor hebben zij een integraal gezondheidsplan ontwikkeld.

Arbeidsjuridisch advies; Wanneer je iemand in dienst neemt maak je heldere afspraken over rechten en plichten. Voor je medewerkers, maar ook voor jezelf als werkgever. Deze rechten en plichten zijn gebaseerd op het arbeidsrecht. Deze wetgeving is complex en wil ook nog wel eens veranderen. Daarom kun je vertrouwen op de deskundigheid van de arbeidsjuristen van HR5, zodat je altijd verzekerd ben van een goed advies.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving