Onboarding van nieuwe medewerkers doe je met Talmundo. Deze app is speciaal ontwikkeld om nieuwe medewerkers al voor hun eerste dag te onboarden.

Talmundo onboarding app
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Android, iOS, Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2012
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Ja

Onboarding met Talmundo

Talmundo is de onboardingsoftware voor werknemers die organisaties helpt hun betrokkenheid te vergroten, de time-to-productivity te verbeteren, de retentie te verhogen en de employer branding te versterken vanaf het moment dat een nieuwe werknemer wordt aangenomen tot aan zijn vertrek.

Talmundo is een partner voor HR-managers bij het creëren van boeiende en levendige employee journeys voor hun personeel.

Sinds 2012 is ons doel: het moderniseren en vereenvoudigen van onboarding-activiteiten voor nieuwe werknemers. Sinds de oprichting is Talmundo uitgegroeid van een klein aantal medewerkers tot een volwaardig team met meer dan 15 nationaliteiten verspreid over verschillende landen.

In 2019 werd Talmundo onderdeel van Talentech en sloot zich aan bij andere soortgelijke softwarebedrijven die zich hebben verenigd om HR-processen te stroomlijnen en de werknemerservaring voor iedereen te herdefiniëren.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE