Tags: , ,

Training Authentiek Leiderschap

Training Authentiek Leiderschap

Op Locatie
Organisator: IMK Opleidingen
Prijs: 1.695,00
excl. btw | STAP-budget mogelijk
IMK Opleidingen

Training Authentiek Leiderschap

De verdieping voor ambitieuze managers

Inleiding Authentiek Leiderschap

Leiderschap gaat over mensen meekrijgen. Zelfkennis over gedrag, hoe je op anderen overkomt en communicatie vormen hierbij een cruciale basis. Is deze basis in orde, dan ga je verder werken aan de vaardigheden die bij leiderschap horen. Dit met als doel om mensen mee te krijgen vanuit de verbinding met jezelf en de ander. Verdiep jouw leiderschap, zodat jouw eigen talent en het talent van je team verder tot bloei komt en leer welke leiderschapsstijl je wanneer inzet in de training ’’Authentiek leiderschap’.

Voor wie is de training Authentiek leiderschap?

Ben je als ambitieuze manager op zoek naar een manier om je leiderschap verder te ontwikkelen? Dan is deze confronterende, maar opbouwende training uitermate geschikt voor jou.

Wat ontwikkel ik?

Tijdens de training ’’Authentiek leiderschap’ maak je niet alleen kennis met leidinggevende vaardigheden, maar word je ook bewust gemaakt van jouw eigen gedrag en communicatiestijl en wat het effect daarvan is op degene om jou heen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap en krijgt inzicht in jouw beperkende en versterkende overtuigingen. Daarnaast gaan we het hebben over hoe en wanneer de diverse leiderschapsstijlen zoals begeleiding, delegeren, coaching en instructie ingezet kunnen worden. Na afloop van de training weet je dan ook hoe je op een effectieve manier invloed kunt uitoefenen op de ontwikkeling en inzet van anderen.

Inzicht in gedrag

De Q4 DISC gedragsanalyse is onderdeel van de training. Deze analyse maak je digitaal en geeft inzicht in het eigen gedrag en het gedrag van anderen.

Aanvullende informatie

De training ’’Authentiek leiderschap’ is ook ideaal als opstart voor de opleiding ’’Middle Management B’. Wens je persoonlijk advies te ontvangen? Neem dan gerust contact op met de studieadviseurs van IMK Opleidingen via telefoonnummer 0172 – 42 34 56.

Programma

Tijdens de training Authentiek Leiderschap ga je je verdiepen in de volgende onderwerpen:

  • Carrièrepad: terugkijken naar bepalende keuzes, mijlpalen en gebeurtenissen in jouw werkende leven
  • Reflectie op je eigen functioneren en de rollen die je vervult
  • Missie en visie (jouw ’’why’)
  • Inzicht in je gedrag met de uitgebreide Q4 DISC gedragsanalyse*
  • Hoe anderen jou zien
  • Beperkende en versterkende overtuigingen
  • Effectiever communiceren met de methode Logische niveaus: bouwstenen voor denken, leren en veranderen

Sluit bovenstaand programma aan bij jouw leerdoelen en -wensen? Schrijf je dan nu in.

Wie is mijn trainer?

De training ’’Authentiek leiderschap’ wordt verzorgd door iemand met zeer ruime ervaring in de praktijk. Hij of zij weet jou op een frisse manier te confronteren en inspireren met verschillende voorbeelden en geeft je daarnaast inzicht in de boeiende en belangrijke aspecten van goed leiderschap.

Onze aanpak

Nadat je jezelf hebt ingeschreven voor de training, kun je onmiddellijk online aan de slag met leren. Via ons eigen online leerplatform ontvang je toegang tot het lesmateriaal en diverse opdrachten ter voorbereiding. Tijdens de training zelf staan met name oefeningen, zelfanalyses, discussies en ervaringsuitwisseling centraal, waardoor het leerproces zowel interactief, praktijkgericht en persoonlijk is. Wens je na het volgen van de training nog contact te onderhouden met de trainer en/of de andere deelnemers? Wij bieden je de mogelijkheid om tot twaalf maanden na de training contact op te nemen met hen, om zo nieuwe vaardigheden en inzichten te borgen.

Ongelimiteerd herhalen

Tijdens het volgen van een training krijg je veel nieuwe indrukken en ideeën. Bij IMK Opleidingen gaan we voor een volledige ontwikkeling van jouw inzichten en vaardigheden. Daarom mag je jouw training zo vaak herhalen als je wilt. Je betaalt alleen de locatie kosten en eventueel vernieuwd lesmateriaal. Kortom: het lesgeld laten we achterwege. Sommige deelnemers vinden het prettig om na een maand de training nog eens te herhalen, anderen willen graag een opfrissing na een jaar.

Investering

Cursusprijs Open cursus €1250.00
Lesmateriaal Open cursus programma €80.00
Locatiekosten Open cursus programma €165.00
Persoonlijk profiel Open cursus programma €200.00
Totaal (excl. btw) €1695.00

Data en locaties

Ga voor actuele data en locaties naar: www.imkopleidingen.nl/al

Gratis trainen met het STAP-budget 

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid waarmee je €1.000 opleidingstegoed kunt ontvangen voor het volgen van een training. Het is bedoeld voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt, om ontwikkeling en (om)scholing te stimuleren. Goed nieuws. Deze training is daardoor kosteloos te volgen. Aanvragen van het STAP-budget is eenvoudig:

Stap 1. Meld je via de website van IMK Opleidingen aan voor deze training. Gebruik daarvoor de speciale knop Inschrijven met STAP-budget. Je ontvangt daarna direct een STAP-vooraanmeldbewijs. Zonder dit bewijs kun je geen aanvraag doen.

Stap 2. In de bevestigingsmail van de vooraanmelding staat op welke datum je via het STAP-portaal de aanvraag in kunt dienen bij het UWV.

Stap 3. Uiterlijk 28 dagen na het indienden van de aanvraag ontvang je reactie van het UWV. Wordt de aanvraag om wat voor reden niet goedgekeurd. Geen probleem. We kijken naar een passende oplossing. Tot aan de officiële bevestiging van het UWV, ben je tot niets verplicht.

Stap 4. Je kunt de training gaan volgen!

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE