Tags: , , ,

De HR Business Partner in het digitale tijdperk

David Green in gesprek met Dave Ulrich, over hoe HR zijn impact op leiders, organisaties en werknemers kan vergroten en de kwaliteiten die een geweldige chief HR-functionaris heeft.

David Green in gesprek met Dave Ulrich, over hoe HR zijn impact op leiders, organisaties en werknemers kan vergroten, de kwaliteiten die een geweldige chief HR-functionaris heeft en de kritiek op zijn beruchte HR Business Partner model en hoe het model in de loop van de tijd is geëvolueerd.

Zij hebben het over vier fasen van HR digitalisering, efficiëntie, innovatie, informatie en verbinding. Zij praten over de impact die technologie en de toekomst van werk hebben op de strategische personeelsplanning. En we gaan ook in op enkele van de verrassende en misschien verontrustende bevindingen die Dave’s onderzoekers hebben ontdekt over hoe bedrijven mensenanalyses gebruiken.

Ten slotte komt aan de orde wat Dave zijn nieuwe moonshot noemt, een organisatorisch begeleidingssysteem dat het begin van de volgende generatie HR zou kunnen inluiden en de zakelijke impact van de functie met meerdere veelvouden zou kunnen vergroten.

In de podcast ‘Digital HR Leaders’ spreekt David Green met leiders die de transformatie in hun organisaties stimuleren, evenals met andere experts in het veld over wat HR moet doen om zich voor te bereiden op de toekomst van werk.

Bekijk de video van: myHRfuture

Bronvermelding: myHRfuture


Tags: , , ,

Ook interessant

Advertentie

Advertentie-posted workers-AD7
AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Menu