Experimenteren en leren, dat staat centraal in het werk van Wieneke Goedvolk, HR-directeur bij ingenieursadviesbureau Sweco. ‘Ik wil onze medewerkers en teams helpen het maximale uit zichzelf te halen.’

Als haar broertje en zusje ruzie hadden, dan bemiddelde zij. ‘Ik had altijd al een mediatorrol,’ zegt Wieneke Goedvolk, de kersverse HR-directeur bij Sweco. Geen toeval dus dat ze in het HR-vak belandde? ‘Het verschil is dat ik nu meer op team- en organisatieniveau kijk: hoe kan het dan het ene team het fantastisch doet, terwijl een ander compleet vastloopt? En aan welke knoppen moet je vervolgens draaien om de boel weer op gang te krijgen?’

Lees verder

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.