Door de coronacrisis zitten we nog steeds allemaal, zoveel mogelijk, thuis. We zijn thuis aan het werk, we zijn thuis met ons gezin, we eten thuis, we slapen thuis. Kortom, alles is thuis. Natuurlijk, thuis zijn is fijn, maar als je thuis eigenlijk niet echt weg mag, en het dus niet altijd eigen keuze is, voelt het toch anders. Hoelang gaat dit nog duren? Misschien komt de angst ook wel af en toe om de hoek kijken, komt het coronavirus ineens toch wel echt dichtbij. We zijn in een bizarre situatie beland, dat is zeker. Toch is het, zeker nu, extra belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Daarom 10 tips om thuis in balans te blijven.

[…]

Het volledige artikel lezen?

Klik hier
De Coronakrant

Gepost door De Coronakrant

De Coronakrant is een online platform voor ondernemers en werkgevers om kennis en ervaringen met elkaar te delen in plaats van allemaal zelf het wiel uit te moeten vinden. Het is een online ontmoetingsplek met columns, informatieve artikelen, interviews en praktijkverhalen- en voorbeelden over de gevolgen van het coronavirus op Nederlandse werkgevers en ondernemers. Het doel? Elkaar niet infecteren, maar inspireren!