Tags: event, HR, HRtop100, HRtop100 2023

De winnaars van het HRtop100 event 2023 zijn bekend!

De winnaars van het HRtop100 event 2023 zijn bekend! Lees hier het persbericht van het event.

De HRtop100 2023

Op 23 maart vond de HRtop100 2023 plaats. Het was ons 10-jarig jubileum en dus extra feest! Na al die jaren kunnen wij met trots zeggen dat de prijzen die te winnen vallen het meest gewild zijn van alle prijzen die HR-directeuren in Nederland kunnen winnen.

Het was een waar spektakel, met onder andere illusionist Nigel Otermans, keynote spreker Carola Wijdoogen van number 5 foundation, verschillende boeiende sprekers en entertainment van De Speld als programmaonderdelen.

Deze middag, gehost door Microsoft, sloot af met prijsuitreikingen en een gezellige borrel.

De winnaars

Na een maandenlange campagne zijn de winnaars van dit jaar dan eindelijk bekend! Zojuist kondigde de vakjury aan dat Sophie Geerts-Jaspers (Lidl) de winnaar is van de Vakjuryprijs. De runner-up van de Vakjuryprijs is Meike Salvadó (Van Oord).

De Publieksprijs ging dit jaar naar Willemijn van der Deijl (Mazars), die met haar interessante visie de meeste stemmen wist binnen te slepen.

De Categorieprijs voor de categorie Sustainability ging naar Heleen Cocu-Wassink (Alliander), de prijs voor de categorie Diversity & Inclusion ging naar Gemmie Hermens (ISS Nederland) en de prijs voor de categorie People Development ging naar Mariken Radstaat (iHUB).

Winnaar Vakjuryprijs

Runner-up Vakjuryprijs

Winnaar Publieksprijs

Winnaar Categorieprijs Sustainability

Winnaar Categorieprijs Diversity & Inclusion

Winnaar Categorieprijs People Development

Tags: event, HR, HRtop100, HRtop100 2023
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.