De winnaars van de HRtop100 2018

De HRtop100 was ook dit jaar was een groot feest. Een spannende HR-quiz, goede gesprekken en een prikkelende keynote. Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk vooral om de bekendmaking van drie spannende prijzen. Wie zijn de gelukkigen geworden…?

Top 3 HR-directeuren Vakjuryprijs

20181206_HRCommunity_HRtop100uitreiking_winnaars_web-3
V.l.n.r. Chris Overbeek, Martine Zeegers en Ramon de Kok

Tijdens de dag zelf ging de strijd er nog fel aan toe. Aan de jury de niet-gemakkelijke taak om uit tien ijzersterke finalisten uiteindelijk tóch tot een winnaar te komen. De jury was onder de indruk van alle finalisten. ‘We werden echt uitgedaagd om weer over het vak na te denken,’ aldus Albert van Wijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van het IJsselland ziekenhuis. Over de winnaar zei Yardena Shitrit, CHRO bij de Gemeente Amsterdam en winnaar van de HRtop100 Awards 2018: ‘Deze winnaar houdt het simpel. Stel haar gewoon een vraag. En vervolgens gaat ze dan ook echt over tot actie. Met veel lef, creativiteit en moed.’

1. Martine Zeegers – Unilever

2. Chris Overbeek – Aldi

3. Ramon de Kok – De Bijenkorf

Top 3 HR-directeuren Publieksprijs

20181206_HRCommunity_HRtop100uitreiking_winnaars_web-1.jpg
V.l.n.r.: Rowena Lodder, Rien van Ekris en Véronique Klaassen

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Tenslotte doe je dat ook dagelijks op werk. Welke HR-directeur wist zijn of haar achterban op te roepen om te stemmen op hun visie? Welk inspirerend verhaal sprak de HR community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

1. Véronique Klaassen – Coöperatie DELA

2. Rowena Lodder – Hilton Hotels

3. Rien van Ekris – Danone Nutricia Early Life Nutrition

Top 3 Wetenschappers

20181206_HRCommunity_HRtop100uitreiking_web-.jpgVoor het eerst werden dit jaar ook wetenschappers in het HR-veld in het zonnetje gezet. Tenslotte is de praktijk niets zonder stevig onderbouwde theorie. En de winnaars waren:

1. Tanya Bondarouk – Hoogleraar Human Resources Management
bij Universiteit Twente

2. Janka Stoker – Hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering

3. Beatrice van der Heijden – Hoogleraar Strategic Human Resource Management

We feliciteren nogmaals alle winnaars van de avond! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een knallende, inspirerende en gezellige avond!

Was jij erbij? Je kunt op onze Facebookpagina alle photobooth foto’s van de avond vinden en op de HRtop100 website alle foto’s van het event!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE