Een frisse start van het haar! In één oogopslag vijf artikelen die wij jou aanbevelen. Lees snel verder en laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

Een frisse start van het jaar! Deze artikelen werden in december het meest door de community gelezen. Lees snel verder en laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

Je medewerker in een ander daglicht

je medewerker in ander daglicht

Wat als je jouw medewerkers zou faciliteren om HR-processen te ontwerpen die voor hen het beste werken? Gebruik technologie om inzicht te krijgen in processen en systemen!

Dé topprioriteit voor 2020: talentmanagement

Dé topprioriteit voor 2020: talentmanagement

Voor het eerst in jaren is niet de werving van nieuwe medewerkers topprioriteit, maar het behoudt van huidige medewerkers. Dit blijkt uit onderzoeksrapport ’’HR-Trends 2019-2020’. Lees meer!

Zo maakt holistisch HR-beleid YoungCapital groot en sexy

Young capital

Bij YoungCapital gaat het goed de laatste tijd. Wat doet de organisatie precies waardoor ze zo succesvol zijn? HR-directeur Elbrich Batstra een kijkje achter de schermen.

Tien jaar corporate recruitment: wat is er veranderd?

rvdb corporate recruitment

Met 10 jaar ervaring als corporate recruiter bij @Rvdb weet Fleur van Veen als geen ander hoe het vak zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Je leest er alles over in dit interview!

6 tips om werkstress te voorkomen

6 tips

Recent onderzoek van TNO en het CBS wijst uit dat de kosten van werkverzuim door stress zijn opgelopen tot 2,8 miljard euro per jaar. Zo kun je werkstress voorkomen!

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante berichten

De employee experience en learning agility

Hoe learning agility de employee experience beïnvloedt Een positieve employee experience staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Positieve medewerkers zijn immers essentieel voor tevreden klanten en positieve resultaten.…
Lees verder

Henk-Jan Maas

’’Er zit meer in je cirkel van invloed dan je denkt’ Ook hij stapt regelmatig op een van de hometrainers op kantoor, zegt Henk-Jan Maas, HR-directeur bij zorgverzekeraar ONVZ en…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Aanmelden!

Sidebanner HRcommunity Festival

Welk boek lees jij deze zomer?

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRcommunity Festival september 2022
HRcommunity Festival september 2022

HRcommunity Festival 2022

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet