Een frisse start van het haar! In één oogopslag vijf artikelen die wij jou aanbevelen. Lees snel verder en laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

Een frisse start van het jaar! Deze artikelen werden in december het meest door de community gelezen. Lees snel verder en laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

Je medewerker in een ander daglicht

je medewerker in ander daglicht

Wat als je jouw medewerkers zou faciliteren om HR-processen te ontwerpen die voor hen het beste werken? Gebruik technologie om inzicht te krijgen in processen en systemen!

Dé topprioriteit voor 2020: talentmanagement

Dé topprioriteit voor 2020: talentmanagement

Voor het eerst in jaren is niet de werving van nieuwe medewerkers topprioriteit, maar het behoudt van huidige medewerkers. Dit blijkt uit onderzoeksrapport ’’HR-Trends 2019-2020’. Lees meer!

Zo maakt holistisch HR-beleid YoungCapital groot en sexy

Young capital

Bij YoungCapital gaat het goed de laatste tijd. Wat doet de organisatie precies waardoor ze zo succesvol zijn? HR-directeur Elbrich Batstra een kijkje achter de schermen.

Tien jaar corporate recruitment: wat is er veranderd?

rvdb corporate recruitment

Met 10 jaar ervaring als corporate recruiter bij @Rvdb weet Fleur van Veen als geen ander hoe het vak zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Je leest er alles over in dit interview!

6 tips om werkstress te voorkomen

6 tips

Recent onderzoek van TNO en het CBS wijst uit dat de kosten van werkverzuim door stress zijn opgelopen tot 2,8 miljard euro per jaar. Zo kun je werkstress voorkomen!

Tags: aanbevolen artikelen, aanbevolen voor december, aanbevolen voor januari, frisse start, top 5 december
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.