Tags: , ,

Maak werk van je talent

Adviesbureau VDS verkent in deze whitepaper duurzame inzetbaarheid, deelt haar ervaringen en inzichten en doet aanbevelingen op welke manier organisaties rondom dit thema hun voordeel kunnen doen. Op zo’n manier dat dit zowel goed is voor de individuele werknemer, de organisatie en de maatschappij in zijn geheel.

Duurzame inzetbaarheid. Een term die je tegenwoordig overal hoort terugkomen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft er zelfs een speciale website voor ingericht: www.duurzameinzetbaarheid.nl. Een van onze grootste klanten nam eind vorig jaar over het thema een speciaal artikel op in haar cao. En ook wij ervaren de laatste maanden dat klanten ons steeds vaker vragen om met oplossingen te komen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 

“Gezondere werknemers leveren het bedrijfsleven 2,6 miljard euro per jaar op”.

– onderzoek uitgevoerd door Cap Gemini.

Duurzame inzetbaarheid is blijkbaar ‘hot’. Verschillende ontwikkelingen hebben daaraan bijdragen. Te noemen zijn de vergrijzing, ontgroening en het optrekken van de pensioenleeftijd. Maar ook de noodzaak tot het afbouwen van het aantal medewerkers bij veel organisaties maakt dat dit thema actueel is geworden. Tegelijkertijd krijgt duurzame inzetbaarheid hierdoor vaak het stempel ‘negatief’. Volgens ons gaat het ergens anders om. Namelijk om de ontwikkeling dat er meer regie, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap wordt gevraagd van medewerkers.

Daarom bekijken wij liever de positieve lijn van duurzame inzetbaarheid, die van dromen en een visie op de toekomst van werkgever en werknemer. We verkennen daarom in deze whitepaper het thema, delen onze ervaringen en inzichten en doen aanbevelingen op welke manier organisaties rondom het thema hun voordeel kunnen doen. Op zo’n manier dat dit zowel goed is voor de individuele werknemer, de organisatie en de maatschappij in zijn geheel. In lijn dus met onze ambitie ‘engaged people, great companies, better world’.

Download hier de whitepaper door VDS

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE