Tags: , , , , ,

YourCampus introduceert: Het Moderne Cafetaria Model

Download nu de whitepaper van YourCampus en ontdek hoe je je werknemers niet alleen fiscaal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar ook het grootste aanbod aan voordelen met collectief voordeel kunt bieden.

Laat je medewerkers zélf kiezen uit hét grootste aanbod van Nederland

Wil je in 2024 écht iets extra’s doen voor je werknemers? Bij YourCampus hebben we het traditionele cafetariamodel in een nieuw jasje gestoken met het grootste assortiment aan voordelen. Het resultaat? Het Moderne Cafetaria Model.

Denk aan een menukaart vol met keuzes voor secundaire arbeidsvoorwaarden – helemaal aan te passen naar ieders smaak. Maar dan zonder de administratieve uitdagingen. En het allermooiste: als werkgever profiteer je van een fiscaal voordeel van 20% op sociale lasten. Werknemers kunnen genieten van een besparing van minstens 40% dankzij fiscale & collectieve voordelen.

In deze paper laten we zien hoe je zo’n op maat gemaakt pakket met voordelen samenstelt, zelfs als je beperkte vrije ruimte hebt binnen de werkkostenregeling (WKR).

De voordelen van YourCampus:

  • Grootste aanbod arbeidsvoorwaarden
    Dankzij ons platform hebben werknemers op één plek toegang tot het meest uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket van Nederland. Ons aanbod strekt zich onder andere uit over mobiliteit, training & opleiding, goede doelen, vitaliteit en financieel en mentaal coaching. Inclusief toegang tot meer dan 10.000 sportlocaties en meer dan 100.000 cursussen en opleidingen.
  • Gemakkelijk en intuïtief in gebruik
    Het volledige aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden is te vinden in onze app. We integreren naadloos met systemen als NMBRS, AFAS, Loket en Personio. Ook bestaande secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen worden toegevoegd.
  • Belastingvoordeel voor zowel werkgever als werknemer
    Met het Moderne Cafetaria Model profiteren werknemers van een gemiddelde besparing van 40%, terwijl jij als werkgever 18% bespaart op de werkgeverslasten. Via het partnernetwerk van YourCampus bieden we hiernaast tot 20% collectiviteitsvoordelen aan aan medewerkers. Dit alles is mogelijk binnen én buiten de WKR.

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE