Chimp Company verzorgt trainingen waarbij zij teams leren om beter samen te werken. Hierbij staan zij het hele proces naast je, om dit proces samen met jou te optimaliseren.

Chimp Company samenwerking in teams
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Europa
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2016
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Ja

Chimp Company

Chimp Company verzorgt trainingen om de samenwerkingen in en tussen teams te optimaliseren. Ze leren teams zelf het initiatief van de verandering in eigen handen te nemen, dit middels kleine stappen en bewust van elk succes. Zo groeit jullie zelfvertrouwen met iedere verbetering.

Chimp Company staat al die tijd naast je om dit proces samen met jou en je team te doorlopen.

Chimp Company
Artikel

Zelforganisatie en Leiderschap in HR-teams

De zes bouwstenen van high performance teams Veel organisaties zien het belang van zelforganisatie in teams. Het geeft immers de nodige wendbaarheid. Je benut het potentieel van je professionals beter. Zeker als je lean en agile scrum-principes en -werkwijzen hiermee weet te combineren. Dit heeft het veelbelovende perspectief in zich…
Artikel

Hoe gaan mijn team – en ik – goed georganiseerd te werk nu iedereen vanuit huis werkt

Goed georganiseerd thuis werken Het coronavirus heeft ons werkende leven op z’n kop gezet. Gewoon naar kantoor gaan, team-meetings organiseren, samenwerken, klanten ontvangen. Voorlopig is niets meer normaal. En naar verwachting gaat dit ook nog wel even duren. Even een paar dingen ’’on hold’ zetten is dus niet meer voldoende.…

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE