DPO2 biedt full service P&O oplossingen om organisaties toekomstbestendig te maken. Zowel voor het MKB als voor grote internationale spelers.

DPO2 - full service P&O dienstverlener
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2004
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

DPO2 – Full service P&O dienstverlener

DPO2 is een full service P&O dienstverlener. Zij helpen organisaties met vraagstukken rondom persoon & organisatie, verzuim & arbo, talent & organisatie ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden & salaris en recruitment & mobiliteit.

DPO2 ondersteunt organisaties om hun organisatie toekomstbestendig te maken. Dit vraagt om strategische keuzes en duidelijke strategieën. Denk aan het opnieuw inrichten van processen en het gebruik maken van nieuwe technologieën en instrumenten. DPO2 gaat uit van het ondernemersperspectief en focust op de strategische inzet van arbeid en kennis.

DPO2 realiseert P&O oplossingen voor organisaties van 1 tot 5000+ medewerkers, zowel nationaal als internationaal, dit door middel van geheel of gedeeltelijke uitbesteding, projectmatige ondersteuning en interim P&O.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE