Hebben je medewerkers lol in hun werk? Krijgen ze energie van de werkzaamheden? Meet en verbeter met FullCircle.

FullCircle - employee experience
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Omvang: 8-25 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Meet en verbeter je Employee Experience

Hebben je medewerkers plezier in hun werk? En krijgen ze energie van de werkzaamheden die ze doen of juist niet? Veel organisaties vinden het lastig om de mate van verbondenheid en tevredenheid in kaart te brengen. Maar zonder deze inzichten is het lastig inspelen op wat je medewerkers belangrijk vinden.

FullCircle meet, verklaart en verbetert de Employee Experience binnen organisaties.

Meet

Het platform verzamelt data in de vorm van medewerker feedback. Deze feedback geeft inzicht hoe medewerkers zich voelen over de omgeving waarin ze werken. Dit inzicht geef jou als organisatie vervolgens ook een eerste overzicht over de werkbeleving in je organisatie.

Verklaar

Wat is nu het verhaal achter deze sterke- en verbeterpunten precies? FullCircle helpt je de uitkomsten te verklaren. Door te bepalen welke factoren er mogelijk positief of negatief invloed hebben, heb je concrete, actiegerichte verbeterpunten in handen.

Verbeter

Waar en hoe doen mensen in de organisatie hun beste werk? Kan er onderling van elkaar geleerd en overgenomen worden? FullCircle gaat dit soort vragen samen met je aan om zo de kwaliteit van werken echt te verbeteren.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE