Kirkman Company is een specialist in duurzame en succesvolle transformaties op het gebied van Customer Excellence, HR & Experience en meer.

Kirkman Company duurzame transformaties
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2000
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Kirkman Company – duurzame transformaties

Kirkman Company is een specialist in duurzame en succesvolle transformaties. Dit ten behoeve van klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Vanuit het motto: omdat het altijd beter kan of omdat het soms echt anders moet.

Bij Kirkman Comany doen ze de dingen net even anders: informeel, eigenwijs en professioneel. Ondernemend, verbindend en gepassioneerd. Om vanuit hier het verschil te kunnen maken.

Kirkman Compay biedt duurzame transformaties op het gebied van Customer Excellence, HR & Employee Experience, Sourcing & Partnerships en Public Private Ecosystems.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE