Ons Recharge360 programma is ontworpen om blijvende verandering teweeg te brengen. Het programma begint met een bedrijfs RechargeWeek.

logo Recharge360
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools, Opleiding & Training
Partner van HRcommunity: Nee
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up

Werken aan mentale gezondheid en optimale team performance is niet iets wat je ‘even’ doet. En al helemaal niet in je eentje. Dat doe je met zijn allen. Een enkele training, een individuele psycholoog of gezonde employee benefits werken niet op de lange termijn. Het Recharge360 programma is ontworpen om duurzame verbetering te realiseren. Het programma start met een RechargeWeek voor het hele bedrijf. Samen aan de slag met gezonder leven en slimmer werken. Deze week is bewezen impactvol en is de kick off van een compleet programma waarmee we een duurzamere en productievere werkomgeving gaan realiseren

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: gezondheid, performance, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.