Werkgroup is een HR-dienstverlener. Zij bieden diensten aan op het gebied van detachering, ziekteverzuim en ondersteunen met HR-vraagstukken.

Werkgroup voor betere bedrijven
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Uitzenden & Detacheren, Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2012
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Werkgroup

Werkgroup heeft als missie om organisaties beter, efficiënter en socialer te maken. Dit doen zij op verschillende manieren: Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist.

Werkreturn

Werkreturn is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in ‘social return’ en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij begeleiden zij nieuwe medewerkers en helpen hen aan betekenisvol werk.

Werkverzuim

Werkverzuim is een persoonlijke arbodienst, met veel kennis over verzuim en tips om verzuim te verkorten. Hierbij is het doel om zieke medewerkers weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen.

Werkassist

Werkassist is een flexibele HR-consultant die organisaties ondersteunt met HR-vraagstukken en die je helpt personele problemen op te lossen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE