Tags: , ,

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Korting
Voor Leden
10 november 2023
9:30
2 februari 2024
Op Locatie
Amsterdam
12 september 2024
9:30
5 december 2024
Op Locatie
Amsterdam
Organisator: The school of life
Prijs: 2.950,00
Prijs Basis Lid:€ 2.950,00-10%€ 2.655,00
Prijs Premium Lid:€2.950,00-15%€ 2.507,50
ex. btw

Hoe geef jij richting aan je carrière?

Je bent goed in je werk, maar je wilt meer uit jezelf halen. Je wilt een duidelijke richting kiezen voor je carrière. Maar waar wil je naartoe? Wat zijn je doelen? En welke stappen ben je bereid te zetten? Persoonlijk leiderschap gaat over het stellen van doelen die bij jou passen, jezelf door en door kennen en verantwoordelijkheid nemenvoor de keuzes die je maakt. En dat kan een uitdaging zijn, als je partner, familie of manager misschien wel een heel ander beeld heeft van wat het beste is voor jou. Hoe kies je jouw pad? 

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid

Pas als je weet wat jouw talenten zijn, kan je een persoonlijke visie voor de toekomst ontwikkelen. Maar soms houden je eigen beperkte overtuigingen je tegen. Tijdens dit programma ga je aan de slag met de aspecten van je karakter die jou uniek maken. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen en converseren jouw talenten versterken. Persoonlijk leiderschap helpt je barrières makkelijker te overwinnen en uitdagingen met meer focus, vertrouwen en inzichten te lijf te gaan. Zo word jij de professional die je wil zijn, en in de kern eigenlijk al bent.  

Aan de slag met persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap helpt je keuzes maken vanuit jouw kracht. Tijdens dit programma leer je vertrouwen op je inzichten en intuïtie om zo te bepalen of je op de goede weg zit. Je oefent in het aangaan van waardevolle gesprekken en het werkelijk luisteren naar anderen. Zo maak je jouw persoonlijke doelen helder en kom je erachter hoe je jouw ambities kan verwezenlijken. Samen met een kleine groep deelnemers behandel je thema’s zoals zelfbewustzijn, persoonlijke doelen, confrontaties, werk-privé balans, kritisch denken en invloed. 

 

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor The School of Life

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE