Tags: , , ,

HRtop100 Magazine 2022

Op dinsdag 8 maart 2022 was het weer zover: het jaarlijkse HRtop100 event! Speciaal voor deze editie hebben wij een magazine gemaakt. Bekijk hier en maak het event (nogmaals) mee!

Dit jaar mochten we na lange tijd weer eens live samenkomen in het prachtige nieuwe pand van AFAS Software. Tijdens het geslaagde evenement reikten wij maar liefst vier felbegeerde prijzen uit. De HR-directeuren maakten namelijk kans op de Vakjury- en Publieksprijs, maar daarnaast werden er ook twee nieuwe awards uitgereikt: de categorie awards. Hierin kon gestemd worden op de beste visie in de categorieën ‘Future of Work’ en ‘Wildcard’.

We hadden een geweldig middag- en avondvullend programma. In dit magazine lees je er alles over!

Veel leesplezier gewenst,

De gehele organisatie van HRtop100

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Magazines

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE