Tags: podcast, stress, stressmanagement, vitaliteit, wellbeing

Miniserie 5/5: Er zijn maar 5 minuten voor nodig

Je kunt net zoveel podcasts luisteren, blogs lezen, video’s bekijken en boeken vergaren, maar als je niks verandert dan verandert er ook niks. Gelukkig zijn er maar 5 minuten voor nodig!

Deze blogpost is onderdeel van de vijfdelige miniserie ‘Even op adem komen’ waarin The Body Practice in 5 podcast afleveringen tips & tricks deelt op het gebied van minder stress door je mailbox, een betere privé-werkbalans en beter leren omgaan met werkdruk. Ook te volgen op LinkedIn, en Instagram.

Podcast is beschikbaar voor Leden

Beluister de Podcast van: Lisa Huiskamp

Als er niks verandert, dan verandert er ook niks

Veel mensen zijn niet tevreden met iets in hun leven. Bijvoorbeeld met het feit dat ze te vaak ’s avonds nog aan het werk zijn, continu het gevoel hebben van achter de feiten aanlopen of die vele CC mails van collega’s in hun mailbox. Toch veranderen maar weinig mensen iets in hun leven. Kiezen voor de bekende pijn geniet de voorkeur boven kiezen voor het onbekende geluk. Ons lichaam zoekt niet graag het onbekende op, want dat roept weerstand op en het kost energie. Maar bedenk je eens: ‘There is no comfort in the learning zone and there is no learning in the comfort zone.’ 

Ongeacht of je stress krijgt van je mailbox, een te hoge werkdruk ervaart of een verstoorde privé-werkbalans hebt: er is maar een ding dat verandering gaat brengen en dat is buiten je comfort zone treden en in ACTIE komen. 

Maar ik heb goed nieuws: er zijn maar 5 minuten voor nodig.
 
5 minuten om in de actiemodus te komen.
5 minuten om die eerste stap te zetten.
5 minuten om in beweging te komen.

Dit is precies waar de laatste podcast aflevering van de miniserie ‘Even op adem komen’ over gaat. Hoe kom je in die actiemodus zodat je stappen gaat maken en in beweging komt? Je hoort het in podcast aflevering #36 ‘Er zijn maar 5 minuten voor nodig’. 

De afleveringen van De Vitaliteit Podcast zijn te beluisteren via alle podcastkanalen, waaronder Spotify en Apple. 

Tags: podcast, stress, stressmanagement, vitaliteit, wellbeing
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.