Tags: Sustainability, Sustainable HR, swapfiets, Tuesday Talk

Kijk terug: Tuesday Talk #9 met Daniëlle van Alewijn over Sustainable HR bij Swapfiets

In deze Tuesday Talk heeft Daniëlle van Alewijn, CHRO van Swapfiets, het over het belang van Sustainable HR en hoe je dit als bedrijf kan aanpakken.
Bekijk de video van: Daniëlle van Alewijn | Emke Daniëls

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Duurzaamheid is een reis, spring je achterop bij ons?

Wie

Om de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Op dinsdag 7 maart nodigen wij Danielle van Alewijn, CHRO bij Swapfiets uit. Daniëlle is de HRtop100 runner-up van zowel de Wildcard als de Publieksprijs.

Wat

Swapfiets is ‘s werelds eerste ‘bike as a service’ bedrijf met een circulair businessmodel. Swapfiets heeft zich ten doel gesteld om in 2025 100% circulair te zijn. Daarnaast mag de organisatie zich sinds 2022 een B Corp noemen. Dit betekent dat de strategische agenda van Swapfiets voor een groot deel wordt beïnvloed door sustainability. In deze Talk vertelt Danielle welke belangrijke bijdrage HR kan leveren op het gebied van sustainability en in het bijzonder op het gebied van DE&I. Danielle neemt je mee in hoe zij dit aanpakt en hoe onderwerpen als ‘cultuur’ en ‘teamontwikkeling’ een integrale rol speelt in het bereiken van de sustainability doelstellingen.

Waarom

Na het bijwonen van deze Tuesday talk:

  • Heb je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met Sustainable HR in jouw organisatie
  • Weet je waarom voor Sustainable HR een integrale aanpak noodzakelijk is
  • Snap je waarom voldoende aandacht voor DE&I cruciaal is

Tags: Sustainability, Sustainable HR, swapfiets, Tuesday Talk
Ook Interessante Video
Uit De Thema Veranderen & Innoveren

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.