De strijd om de publieksprijs van de HRtop100 is in volle gang. Wie o wie heeft hun netwerk weten te mobiliseren? Welke HR-directeuren hebben een felbegeerd plekje in de top 15 (voorlopig!) weten te bemachtigen? Lees snel verder.

Er wordt druk gestemd op hrtop100.nl. Maar is het genoeg om jouw favoriete HR-directeur te helpen aan die welverdiende eerste plek? Hieronder, in alfabetische volgorde, de top 15 zoals hij er nu voor staat. Met nog ruim twee weken te gaan, kan er echter nog van alles veranderen. Dus wil je zeker weten dat jouw favoriet de publieksprijs in de wacht sleept? Breng dan je stem uit op de website van de HRtop100 als je dat nog niet hebt gedaan!

En nu, zonder verdere omhaal, de tussenstand:

Caroline van Nieuwkerk – ISS Facility Services Nederland
Chris Overbeek – Aldi
Elly Hilhorst – Studyportals
Henk-Jan Maas – ONVZ
Josine Peters – The School of life
Lianne Kappert – Vandebron
Marion Verburgh – CBS
Marjolijn Hendrickx – Dopper
Marlie Dierkens Schuttevaer – Action NL
Martine Zeegers – Unilever Benelux
Ramon de Kok – De Bijenkorf
Raymond van Snek – Maandag
Rien van Ekris – Danone
Rowena Lodder – Hilton Worldwide
Véronique Klaassen – Uitvaartverzekeraar DELA

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.