Tags: podcast, uitgelicht

Experimenteren voor een fijner werk- en privéleven, met Kevin Weijers

Kevin Weijers is Chief Exploration Officer. Hij reist de wereld rond om te experimenteren, want dat is dé manier om anno nu op een duurzame manier te veranderen. Kevin is onder andere bekend van het experiment '21 dagen zonder klagen' dat viral ging. Onlangs verscheen zijn boek '21 dagen zonder klagen en 33 andere experimenten voor een verfrissende kijk op je werk en leven'.

Kevin Weijers is Chief Exploration Officer. Hij reist de wereld rond om te experimenteren, want dat is dé manier om anno nu op een duurzame manier te veranderen. Kevin is onder andere bekend van het experiment ’21 dagen zonder klagen’ dat viral ging. Onlangs verscheen zijn boek ’21 dagen zonder klagen en 33 andere experimenten voor een verfrissende kijk op je werk en leven’.

Op 9 september geeft  het seminar ‘Organisatie van de Toekomst’. Via www.arjenbanach.nl/seminar kan je tickets kopen én krijg je het boek van Kevin daarbij cadeau.

Podcast is beschikbaar voor Leden

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Beluister de Podcast van: Kevin Weijers | Arjen Banach
Tags: podcast, uitgelicht
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE