De pandemie houdt ons nog steeds in z`n greep en lijkt de toekomst van HR permanent te veranderen. Organisaties zijn steeds meer gaan inzien dat zaken als wellbeing, leren en medewerkersbetrokkenheid essentieel zijn voor een toekomstbestendige organisatie. Hoog tijd om de huidige situatie weer eens te meten bij onze community. Op welke thema`s zijn jullie versneld óf juist vertraagd? En waar zie jij blijvende verandering? Ook zijn wij benieuwd naar wat er nog mist binnen jouw organisatie om beter uit de pandemie te komen?

Wij horen graag de mening van experts en ervaringsdeskundigen, van jou dus! Doe mee en vul snel onze 5 vragen in! Een kleine moeite voor een grote eer, namelijk eeuwige roem voor je collega`s in de community. Wij schrijven van jouw reactie een mooi artikel waar wij anderen weer mee inspireren. Uiteraard leggen wij het stuk aan je voor ter goedkeuring als we gebruik maken van jouw quote.

Ga naar de barometer

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.