Tags: , , , ,

WellyCares helpt de impact van stress verminderen

WellyCares helpt de impact van stress verminderen. Start-up Welly biedt app & coaching gratis aan voor ziekenhuizen, tegen kostprijs voor bedrijfsleven.

Start-up Welly biedt app & coaching gratis aan voor ziekenhuizen, tegen kostprijs voor bedrijfsleven

Amsterdam, 2 april 2020 Amsterdamse e-health start-up Welly stelt tijdelijk een speciaal WellyCares programma beschikbaar om medewerkers in de zorg en bedrijfsleven te helpen bij stressreductie. De Welly app en personal coaching is per direct gratis beschikbaar voor ziekenhuizen en tegen kostprijs voor overige bedrijven en organisaties.

Aandacht voor stress

De huidige situatie in ziekenhuizen is extreem stressvol en ook in veel andere sectoren lopen de spanningen hoog op. Gerichte ondersteuning bij stresshantering kan helpen bij de huidige crisis en risico’s op langetermijneffecten verkleinen. De Welly Methode is oorspronkelijk ontwikkeld voor organisaties die hun medewerkers willen ondersteunen fysiek en mentaal fit te blijven. Een speciaal 3 maanden programma is nu breed beschikbaar om realtime stress en burnout levels te meten en beter met de onzekerheid en stress van de komende tijd om te gaan.

Welly en de Welly Methode

Welly is een start-up van Kim de Graaf en Nicole Schram. Een jaar geleden lanceerden zij een personal wellbeing app & coaching op basis van de zelfontwikkelde Welly Methode. De methode zet de pijlers body, mind en food gericht in voor stress coping. Alle fysieke en mentale oefeningen zijn eenvoudig via de Welly app vanuit huis te doen en er is een personal coach op afstand beschikbaar. Alle functionaliteiten zitten in het tijdelijke WellyCares programma.

Kim de Graaf: We willen iets doen voor ziekenhuizen die onder zoveel druk zulk fantastisch werk verrichten. Hoe klein onze bijdrage wellicht ook is, als ziekenhuizen onze methode geschikt achten, dan zijn onze app en coaches kosteloos beschikbaar. De introductie van Welly in de zorg was gepland voor volgend jaar, maar we willen in samenspraak met de ziekenhuizen kijken wat we nu al kunnen betekenen.

Waarom WellyCares?

De combinatie van digitale technologie en menselijke interactie is bepalend voor de Welly Methode. Veel coaches en experts met wie Welly samenwerkt worden momenteel hard geraakt door de crisis. Zo is het idee van het WellyCares ontstaan. Op deze manier kunnen de coaches hun expertise belangeloos inzetten om ziekenhuismedewerkers bij te staan. Het betreft geen gespecialiseerde psychische hulp maar stress- en lifestyle coaching. Door buiten de zorg tegen kostprijs te werken, is Welly bereikbaar voor veel organisaties en waarborgt ze een basisniveau aan inkomsten voor de coaches.

Actief benaderen, snelle opstart

De komende tijd worden actief ziekenhuizen en HR-afdelingen van Nederlandse organisaties benaderd, om te zien of Welly een bijdrage kan leveren in deze fase. Ziekenhuizen en bedrijven die het programma direct willen inzetten, kunnen vanaf vandaag ook zelf contact opnemen. Na een volledig digitale intake en activatie op afstand krijgen medewerkers binnen drie dagen toegang tot de app en het WellyCares programma.

 

 

WellyCares aanvragen


Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE